პროექტის ფარდლებში მოსწავლეები:
მოიძიებენ ინფორმაციას:ა} სოფლის ტერიტორიაზე გავრცელებულ ვაზის ჯიშებზე. ბ} მეღვინეობაზე. გ}ღვინის წარმოებისათვის საჭირო ტექნიკასა და ტექნოლოგიებზე დ} წინანდლის ღვინის ქარხანაში წარმოებულ სამარკო ღვინოებზე, მათი გასაღების ბაზრებზე.ე} ღვინის სამკურნაკო თვისებებზე ღვინოსთან დაკავშირებულ გამონათქვამებზე.
მოინახულებენ ალ. ჭავჭავაძის უძველეს ღვინის ქარხანასა და წინანდლის ერთ-ერთ ღვინის ქარხანას, სადაც დააკვირდებიან ღვინის წარმოების ეტაპებს, რის შემდეგაც შეადარებენ ძველ და თანამედრჯვე ღვინის წარმოების ტექნოლოგიებს.
მოძიებული ინფორმაციის საფუძველზე მოსწავლეები: გააანალიზებენ როგორ ესახებათ მეღვინეობის შემდგომი განვითარება. იმსჯელებენ მეღვინეობის განვითარების პერსპექტივებზე, ღვინის ღირებულებებზე, მის როლზე- მოსახლეობის ეკონომიკური კულტურული კეთილდღეობის თვალსაზრისით. გააკეთებენ სტენდს, ელპრეზენტაციებს და განატავსებენ ვებ-გვერდზე.
No comments:
Post a Comment